Egy hely, ahol a problémák megoldásra találnak.

Mármarosi Melinda - párkapcsolati szakértő, társkereső irodavezető

PÉCS
+ 36 20 9 262 303
parkapcsolatikalauz@gmail.com

Videók

Egyedül, vagy magányosan párkapcsolatban is. Jönnek az ünnepek és a rosszul működő párkapcsolatokban még jobban előjönnek a problémák az összezártság miatt, vagy a társkeresőknél eluralkodik a magányosság érzése. Meddig húzzuk a problémák megoldását? Társkeresés, de hol, hogyan, milyen lehetőségek...
Nagy öröm számomra, hogy ennyire igénylitek a LIVE bejelentkezésetek. A nézettségi mutató magáért beszél. Köszönöm. S hogy miről is volt szó?  Sok ember küszköd azzal, hogy nem tud vagy akar DÖNTÉSEKET hozni. Hagyja, hogy majd mások, az élet, a társ, a család, a barát hozza meg, csak azzal nem...
A nagy sikerre való tekintettel, egy újabb bejelentkezéssel témát boncolgattunk. PÁRVÁLASZTÁS. Bizony sok embernek van ezzel baja, mert vagy nincs még túl a régi szakításon, váláson. Nem tudja hogyan kezdje el. Milyen lehetőségei vannak? Milyen egy 20-30-40-50 éves ember, benne férfi és nő...
Első LIVE Facebook belentkezésem témája a SZAKÍTÁS volt. Sokakat érintő kérdéseket beszéltünk át, mint például: Miért is szakítunk? Ha nem érzem jól magam egy kapcsolatban, maradjak vagy áldozzam fel magam? Milyen érzés az, mikor csak úgy LELÉP a párom? Lehet JÓL szakítani? Milyen szakaszai vannak...

Üdvözöllek a SZERELEM szigetén!

 
 

Párkapcsolatunk igen meghatározó és fontos része, mozgatórugója életünknek, kihat a munkahelyi, baráti, családi, emberi kapcsolataink milyenségére. A magányosság, az egyedüllét–akár párkapcsolaton belül is–egyre jobban elszigetel a társadalomtól, s ez a negatívan megélt érzelmi minőség kihat az egészségünkre, testi és lelki jólétünkre is. A párkapcsolatok bizonyos szakaszai, fordulópontjai is nagy erőpróba lehet mind a két fél számára (összeköltőzés,gyermekszületés,munkahelyváltás-vesztés, betegségek,családi drámák). Ezekben a helyzetekben, a helyes kommunikáció és az alkalmazkodás hiánya, felerősíti a problémákat, fokozódik a stresszes állapot, s idővel pszichoszomatikus tünetek, betegségek is kialakulnak. Ezért is fontos szakemberhez fordulni. 

Az elmúlt évek során, az egyéni és csoportos terápiák mellett - mint párkapcsolati szakértő, előadó, klubvezető, a Kettecskén Társkereső Iroda vezető, cikkíró - számos élethelyzetben gyűjtöttem össze tapasztalataimat. A munkám széleskörű, nem csak a tanácsadásokra terjed ki, Pécsett Társkereső Irodát és Klubot vezetek nagy sikerrel. 

Miben leszek a segítségedre?

- Mivel reálisan látom gondjaidat, segítek felismerni a problémák okait, tükröd adok a kapcsolatról, megtanítalak az őszinte, nyílt, hatékony kommunikációra. 

- Ha a válás mellett döntöttetek, segíteni fogok annak levezetésében, s a további kapcsolattartás (szülői feladatok) kialakításában.

- A válás, szakítás nagy trauma minden ember életében, s ennek feldolgozásában, az újrakezdésben leszek segítségedre.

- Egyéni helyzeteknek megfelelően, kialakítjuk új életedet. Gyakorlati megoldásokat kapsz: konditerem, stílustanácsadás, komfortzónából való kimozdulás, társkeresés, randi tippek.

- Egyedülállóknak segítek TÁRSAT találni a Kettecskén Társkereső Irodában, vagy egy bizonyos online felületen és   személyre szabott tanácsokkal, gyakorlati megoldásokkal látom el: irodai és online regisztráció, randevúszervezés, szexuális felvilágosítás, randi tippek, a kezdeti lépések levezényelése, stb. hogy a siker ne maradjon el. 

Ha a párkapcsolatod válságos időszakban van, ha társra vágy, de nem tudod, hogyan fogj hozzá, ha már elég volt a problémákból és megoldásokat keresel, akkor jó helyen jársz.

Várom jelentkezésedet!  

Mármarosi Melinda - párkapcsolati szakértő, társkereső irodavezető
+36 20 9 262 303 
 

                                                                                                                                                             

Életigenlő, mosolygós "örömbogyó", ízig-vérig Nő vagyok, nem mellékesen párkapcsolati szakértő, társkereső iroda és klubvezető. Mindig emberek között dolgoztam, s ezt sohasem munkának éltem meg, inkább elhivatottságnak, hobbinak, emberek megsegítésének. Boldog vagyok, mert Pécsett a személyes tanácsadások mellett, online is segíthetek már több éve. Dél-dunántúlon a Kettecskén Társkereső Irodát vezetem, és az ehhez kapcsolódó Társtaláló Klubot működtetem Pécsett. 

 

Szeretek élni, nevetni, kutatom és megélem a boldogságot, s időnként jó rendesen átlépem én is a komfortzónáimat, nem csak a segítségért hozzám fordulók. Az egész életünket egy hatalmas kalandnak élem meg: csodának, fejlődésnek, tanulásnak, önismereti utazásnak, folyamatos változásnak. S igen, néha van rossz és fájdalom, Neked és Nekem is. Emberből vagyunk. De hibát akkor követünk el, ha benne ragadunk, nem lépünk, mert talán félünk a jövőtől, az új helyzettől és rettegünk kilépni a megszokás melegéből.

Sok területen mérettettem meg magamat. Kínai asztrológiával kezdtem, s innen indult el  temérdek személyi elemzés készítése. Nagy kihívás volt. Egy ideig konferanszié voltam, s több olyan értékkel találkoztam, akik meghatározó jelentőséggel bírnak jelen életemre: Dr. Bagdy Emőke, Balogh Béla, Soma, Kánya Kata, Szalay Ádám, Szabó Péter, stb. Többször tarottam előadásokat, vezettem önfejlesztő klubbokat, számos cikkem jelent meg különböző internetes oldalakon, magazinban és hetilapban, személyi tanácsadóként dolgoztam a Cronos társkereső pécsi irodájában,  s az itt felgyülemlett tapasztalás olykor sokkal több, mint bármilyen iskolai végzettség, s már meg sem lepődöm mikor újabb és újabb cikket kérnek tőlem, vagy veszek részt közös munkákban.  

Minden nap egy újabb kihívás számomra, hiszen nincs két egyforma sors, feladat, amit meg kell oldani, s ezért nem is lehet sémákban, szabályrendszerekben dolgozni. Fontosnak tartom, hogy a klienseim velem együtt, keményen dolgozzanak, inspirálom őket az önfejlesztésre, s bár időnként a fenébe kívánnak, de van házi feladat, könyvolvasás, komfortzónából való kilépés, olykor sírás, tényfeltárás, szembesülés a hibáikkal, de tudom, még ha fáj is, erre szükség van. Ott vagyok mellettük, s mint egy tyúkanyó segítem őket. Csoda, hogy idővel van nevetés, boldogság és szerelem? Nagyon jó tudni és látni, hogy akik valóban dolgoztak, tettek és döntöttek önmagukért, a közös munkálkodás eredményeképpen, mostanra boldog és sikeres emberré váltak.

Egy cél vezérel: legyel minél több ember BOLDOG ÉS SZERELMES. Ha az emberek kiegyensúlyozottan, harmóniában élnek önmagukkal, az a környezetükre is kihat. Ugyen nem kérdés már, miért is teszem a dolgom, nap mint nap.

Nagyon jó tudni és látni, hogy akik valóban tettek önmagunkért, közös munkálkodásaink eredményeképp, mostanra boldog és sikeres emberré váltak. Ne hidd, hogy önmunka nélkül menni fog. De megéri, ezt biztosan garantálom Neked! 

Hogy jobban megismerj, nézelődj itt, a Párkapcsolati Kalauz Facebook,  Kettecskén Társkereső Iroda és az Instagram oldalakon, olvasgasd cikkeimet. Ha úgy érzed, elég volt már a problémákból, a kudarcokból, az egyedüllétből, segítek Neked is, hogy újra megint rád találjon a SZERELEM - a BOLDOGSÁG. 

Várlak szeretettel!

Mármarosi Melinda - párkapcsolati szakértő, társkereső iroda és klubvezető