Egy hely, ahol a problémák megoldásra találnak.

Mármarosi Melinda - párkapcsolati szakértő

SZEKSZÁRD
+ 36 20 9 262 303
parkapcsolatikalauz@gmail.com

Üdvözöllek a SZERELEM szigetén!

 

Párkapcsolatunk igen meghatározó és fontos része, mozgatórugója életünknek, kihat a munkahelyi, baráti, családi, emberi kapcsolataink milyenségére. A magányosság, az egyedüllét–akár párkapcsolaton belül is–egyre jobban elszigetel a társadalomtól, s ez a negatívan megélt érzelmi minőség kihat az egészségünkre, testi és lelki jólétünkre is. A párkapcsolatok bizonyos szakaszai, fordulópontjai is nagy erőpróba lehet mind a két fél számára (összeköltőzés,gyermekszületés,munkahelyváltás-vesztés, betegségek,családi drámák). Ezekben a helyzetekben, a helyes kommunikáció és az alkalmazkodás hiánya, felerősíti a problémákat, fokozódik a stresszes állapot, s idővel pszichoszomatikus tünetek, betegségek is kialakulnak. Ezért is fontos szakemberhez fordulni. 

Az elmúlt évek során, az egyéni és csoportos terápiák mellett - mint párkapcsolati szakértő, előadó, klubvezető, egy országos szintű társkereső iroda személyi tanácsadó, cikkíró - számos élethelyzetben, mint segítő gyűjtöttem össze tapasztalataimat. A munkám széleskörű, nem csak a tanácsadásokra terjed ki, sok esetben házon kívül is tesszük a dolgunkat: sport, lakásrendezés, egyéni stílus kialakítása, stb.   

Miben leszek a segítségedre?

- Mivel reálisan látom gondjaidat, segítek felismerni a problémák okait, tükröd adok a kapcsolatról, megtanítalak az őszinte, nyílt, hatékony kommunikációra. 

- Ha a válás mellett döntöttetek, segíteni fogok annak levezetésében, s a további kapcsolattartás (szülői feladatok) kialakításában.

- A válás, szakítás nagy trauma minden ember életében, s ennek feldolgozásában, az újrakezdésben leszek segítségedre.

- Egyéni helyzeteknek megfelelően, kialakítjuk új életedet. Gyakorlati megoldásokat kapsz: konditerem, stílustanácsadás, komfortzónából való kimozdulás, társkeresés, randi tippek.

- Egyedülállóknak segítek TÁRSAT találni, személyre szabott tanácsokkal és gyakorlati megoldásokkal: online regisztráció, randevúszervezés, szexuális felvilágosítás, randi tippek, a kezdeti lépések levezényelése, hogy a siker ne maradjon el. 

Ha a párkapcsolatod válságos időszakban van, ha társra vágy, de nem tudod, hogyan fogj hozzá, ha már elég volt a problémákból és megoldásokat keresel, akkor jó helyen jársz.

Várom jelentkezésedet!  

Mármarosi Melinda - párkapcsolati szakértő 
 

                                                                                                                                                             

Életigenlő, mosolygós "örömbogyó", ízig-vérig Nő vagyok, nem mellékesen párkapcsolati szakértő, coach. Mindig emberek között dolgoztam, s ezt valahogy sohasem munkának éltem meg, inkább elhivatottságnak, hobbinak, emberek megsegítésének.

Szeretek élni, nevetni, szerelmesnek lenni, kutatom és megélem a boldogságot, s időnként jó rendesen átlépem én is a komfortzónáimat, nem csak a segítségért hozzám fordulók. Az egész életünket egy hatalmas kalandnak élem meg: csodának, fejlődésnek, tanulásnak, változásnak. S igen, néha van rossz és fájdalom, Neked és Nekem is. Emberből vagyunk. De hibát akkor követünk el, ha benne ragadunk, nem lépünk, mert talán félünk a jövőtől, az új helyzettől és rettegünk kilépni a megszokás melegéből.

Sok területen mérettettem meg magamat. Kínai asztrológiával kezdtem, s innen indult el  temérdek személyi elemzés készítése. Nagy kihívás volt. Egy ideig konferanszié voltam, s több olyan értékkel találkoztam, akik meghatározó jelentőséggel bírnak jelen életemre: Dr. Bagdy Emőke, Balogh Béla, Soma, Kánya Kata, Szalay Ádám, Szabó Péter, stb. Többször tarottam előadásokat, vezettem önfejlesztő klubbokat, számos cikkem jelent meg különböző internetes oldalakon, magazinban és hetilapban, személyi tanácsadóként dolgoztam a Cronos társkereső pécsi irodájában,  s az itt felgyülemlett tapaszalás adta meg végül, hogy a saját módszereimmel segítsem a párkapcsolati problémákkal küzdő embereket: társkeresőket, párkapcsolatban élőket.

Minden nap egy újabb kihívás számomra, hiszen nincs két egyforma sors, feladat, amit meg kell oldani, s ezért nem is lehet sémákban, szabályrendszerekben dolgozni. Fontosnak tartom, hogy az ügyfeleim velem együtt, keményen dolgozzanak, inspirálom őket az önfejlesztésre, s bár időnként a fenébe kívánnak, de van házi feladat, könyvolvasás, komfortzónából való kilépés, olykor sírás, tényfeltárás, szembesülés a hibáikkal, de tudom, még ha fáj is, erre szükség van. Ott vagyok mellettük, s mint egy tyúkanyó segítem őket. Csoda, hogy idővel van nevetés, boldogság és szerelem? Nagyon jó tudni és látni, hogy akik valóban dolgoztak, tettek és döntöttek önmagukért, a közös munkálkodás eredményeképpen, mostanra boldog és sikeres emberré váltak.

Egy cél vezérel: legyel minél több ember BOLDOG ÉS SZERELMES. „Ami bent az kint.” Ha az emberek kiegyensúlyozottan, harmóniában élnek önmagukkal, az a környezetükre is kihat. Ugyen nem kérdés már, miért is teszem a dolgom, nap mint nap.

Nagyon jó tudni és látni, hogy akik valóban tettek önmagunkért, közös munkálkodásaink eredményeképp, mostanra boldog és sikeres emberré váltak. Ne hidd, hogy önmunka nélkül menni fog. De megéri, ezt biztosan garantálom Neked! 

Hogy jobban megismerj, nézelődj itt, a Facebookon, és az Instagramon, olvasgasd cikkeimet. Ha úgy érzed, elég volt már a problémákból, a kudarcokból, az egyedüllétből, segítek Neked is, hogy újra megint rád találjon a SZERELEM - a BOLDOGSÁG. 

Várlak szeretettel!

Mármarosi Melinda - párkapcsolati szakértő