Egy hely, ahol a problémák megoldásra találnak.

Mármarosi Melinda - párkapcsolati szakértő

PÉCS - SZEKSZÁRD
+ 36 20 9 262 303
parkapcsolatikalauz@gmail.com

Társkereső Iroda

Párkapcsolatunk igen meghatározó és fontos része, mozgatórugója életünknek, kihat a munkahelyi, baráti, családi, emberi kapcsolataink milyenségére. A magányosság, az egyedüllét egyre jobban elszigetel a társadalomtól, s ez a negatívan megélt érzelmi minőség kihat az egészségünkre, testi és lelki jólétünkre is.

Sok éve már, hogy párkapcsolati szakértőként dolgozom Szekszárdon és Pécsett személyesen, vagy online az egész világban. Klubokat vezetek, előadásokat tartok, és számos napilapban, magazinban jelennek meg szakmai cikkeim. Társkereső iroda vezetői tapasztalatomat Pécsett, Budapesten és Szekszárdon szereztem meg. Szeretem a munkám, de leginkább azt, hogy szerelmek, boldog párkapcsolatok születnek a segítségemmel.

A társkereső iroda regisztrációja során nem csak adatokat viszek fel. Mindig kellő időt hagyok arra, hogy elbeszélgessünk, hogy feltárjuk mi volt az előző kapcsolatban, mit érdemes most másképp tenni. A társ felkutatása és ajánlása során, egy-egy találkozás megszervezésével, folyamatos kapcsolattartásban vagyok tagjainkkal, ezzel is segítve a sikeres pártalálást. Az irodai regisztráció során megbízásos szerződést kötünk, fényképet készítek, felveszem a személyes adatokat a társkeresőről és a leendő társról. Az adatokról harmadik személy nem értesülhet. A megadott fényképpel és önkéntes adatok felhasználásával járok el a társkeresés során. Az ajánlások egyezésekor csak keresztnevet és egy telefonszámot közvetítek ki, rám való hivatkozással, melyről minden esetben értesítem a feleket. Minden esetben titoktartás kötelez. Természetesen még sok tényezője van az irodai társkeresésnek, melyről részletes információt adok.

Az irodai regisztrációk mellett rendszeres klubfoglalkozást tartok Pécsett és Szekszárdon, melynek célja a személyes ismerkedési lehetőség, közösségépítés, önfejlesztés, egymás segítése, programszervezés. Klubfoglalkozásaink INGYENESEK és Pécsett a Pécsi Kulturális Központban, valamint Szekszárdon az Illyés Gyula Megyei Könyvtárban kerülnek megrendezésre. A friss eseményekről a Facebook oldalunkon lehet értesülni, melyre szeretettel várunk minden egyedülállót. 
 

Ha úgy érzed, elég volt már a problémákból, a kudarcokból, az egyedüllétből, segítek Neked is, hogy újra rád találjon a SZERELEM - a BOLDOGSÁG.

Szekszárdon és Pécsett található irodáinkban, előre egyeztetett időpontban, személyre szabott társkereséssel és egyéni tanácsadással várunk. 

Elérhetőség: +36 20 9 262 303 vagy +36 70 414 9707 

www.facebook.com/tarskereso 

 

Mármarosi Melinda irodavezető, párkapcsolati szakértő