Egy hely, ahol a problémák megoldásra találnak.

Mármarosi Melinda - párkapcsolati szakértő

PÉCS
+ 36 20 9 262 303
parkapcsolatikalauz@gmail.com

Társkeresés...de NE csak randivonalakon!

2014.05.28 22:07

Sokan kérdezitek, hogy melyik randivonalra regisztráljátok magatokat.

Ha tudod (és jól) használni, azt nem mondom, hogy bármelyikre, s még azt se, hogy mondjuk egy ingyenes társkeresőn se lehetne megtalálni másik feledet......DE.


Szép-szép, hogy kerese
d. ​
​A lényeg, a HOGYAN-ban van.
Ha nem vagy még túl a régi kapcsolat feldolgozásán, ha nincs rutinod az ismerkedésben, ha "tét nélkül" (szegény ügyfeleim...de sokszor hallják ezt tőlem) nem tudsz bárkivel beszélgetésbe elegyedni, ismerkedni...ha csak fél ember vagy...és csak egy kapcsolatban érzed jól magad, mert egyedül nem tudsz mit kezdeni az életeddel, ha nincs elképzelésed kit és mit keresel, ha nincs célod, jövőképedet nem formáztad meg,.......stb......akkor miből gondolod, hogy egy tuti társkeresőn majd jól fogsz boldogulni?
Megsúgom - SEHOGY!
Elégedetlen leszel, mindig csak azt fogod hajtogatni, hogy itt nincsenek normális emberek, hogy csak "arra" kellek, hogy hol is van az én potenciális korosztályom, stb. pedig hidd el...akár egy randivonalon is könnyűszerrel fogsz tudni ismerkedni, ha tisztában vagy az online társkeresés alapszabályaival.
De!
Nem csak randivonalak vannak!
Hanem minden MÁS hely, ahol emberek léteznek, úton és útfélen, BÁRHOL belebotolhatsz a nagy Ő-be.
A lényeg, hogy spuri kifelé a komfortzónádból, mert ha eddig nem találkoztál vele, most sem fogsz. Tehát, gyerünk is kezdj bele új szokásokban, menj új helyekre, ha kell EGYEDÜL is....de MOZDULJ KI!
Itt a jó idő, rengeteg szabadtéri program van, tehát nincs panaszkodásra okod, hogy miért ne ülj otthon.
A randivonalak tárháza is CSAK 1 lehetőség....és nem csak az.

Szóval ki merre is megy csavarogni? Mármarosi Melinda