Egy hely, ahol a problémák megoldásra találnak.

Mármarosi Melinda - párkapcsolati szakértő

PÉCS
+ 36 20 9 262 303
parkapcsolatikalauz@gmail.com

Társfüggőség

2023.09.19 11:45

Függőség! A legtöbbször csak az alkohol, drog függőség jut róla eszetekbe. Pedig ugyan nem látványos, de akár a túlzott sport, munka, vagy a TÁRSFÜGGŐSÉG is hatalmas károkat tud okozni. S mert ugyan nem a látványos rombolások közé tartozik, sokszor maga az, aki benne van, nem is veszi észre, teljesen szét tudja zilálni az embert. 

Nagyon nehéz kimászni ebből. Lehet, de többnyire szakember szükséges hozzá. A társfüggőség - egy alattomos érzés, mely a kapcsolatokat teljesen tönkre is tehetik....no meg a benne lévő emberek életét is. De miről is van szó? A problémák gyökere nagyon sok esetben, az emberi szabadság hiánya, FÜGGÉS valamitől, vagy valakitől, s általuk a tudástól, az érzelmektől, a szellemi vezetőktől, istenektől, a jóléttől....stb.
Ezek a függőségek, egy önmagad által kreált kötelékek hálójába süllyesztenek.....végül is...egyfajta "drog"...és függőségi állapotban félsz annak leválásától.....vagy elhagyásától. Tehát a függőség mellé belép a félelem...Ezek együtt kötik meg kezed attól, hogy önmagad lehess, akár fizikai szinten, akár lélek szinten.
EGYSZERŰSÍTS, TISZTÍTS, SZELEKTÁLJ, mert az egy helyben való topogás, a felhalmozás, a telítettség (nevezd ahogy szeretnéd) bármilyen szinten is, de nem engedi hozzád, a közeledbe, a fejedbe, új gondolatok, új emberek, új SZERELEM, az új dolgok érkezését....megrekedsz abban, amiben vagy. Ezek után ne is várj semmit...főleg nem a csodára. Amint felismerted annak tényét, hogy végre kézbe vedd a saját életed irányítását, úgy jönnek majd sorra a jó dolgok az életedbe.
Mármarosi Melinda - párkapcsolati szakértő, társkereső irodavezető