Egy hely, ahol a problémák megoldásra találnak.

Mármarosi Melinda - párkapcsolati szakértő

PÉCS
+ 36 20 9 262 303
parkapcsolatikalauz@gmail.com

Szakítás után....sérült lelkek begyógításának fontossága

2014.06.16 16:25

Amikor egy kapcsolat véget ért, ugyan találhatsz magadnak egy másik embert. De nem társat, csak egy-egy időre talán kapcsolódást, kérdés, hogy mire.
Még ha Te is döntöttél a szakítás kérdésében, akkor is sérül a lelked, de van, akit nagyon megvisel. Ezzel a torz lélekkel vajmi kevés eséllyel indulhatsz egy új és boldog kapcsolat felé.
Mind a ketten hordozzátok a még ki nem hevert méltatlanságok nyomait, a fájdalmat, a keserűséget, a gyűlöletet, a haragot, vagyis hol van ebben az öröm, a boldogság, a vágy, a mámor, a szeretet? Sehol.

Ha ezeken a fájdalmakon nem dolgozol, akkor válsz nő/férfi gyűlölővé, úgy érzed majd, hogy csak "kihasználnak". Csak méltatlan kapcsolatokba tudsz belemenni, hiszen többre egyébként sem vagy képes.
Először is, fel kell dolgoznod a múltat. Ez nem csak azt jelenti, hogy a sebeknek be kell gyógyulniuk, s a léleknek ki kell hevernie a bántások fájdalmas emlékeit, hanem meg kell vizsgálnod mennyit rontott benned az elmúlt kapcsolat. Meg kell szabadulnod egy rossz beidegződések hatásától, blokkoktól. Le kell vetned azt a torz maszkot, amit egy rossz kapcsolat által szereztél. Meg kell találnod igazi énedet. Egy újat, melyről eddig nem is tudtad, hogy benned van. De a legfontosabb, hogy vissza kell nyerned az erődet! Tapasztalatból tudom, hogy "egy lélekrontó kapcsolatban mérhetetlen sok energiát veszíthetsz. Olyan világból, ahol nem szerettek vagy rosszul, önzőn "szerettek", fáradtan kerülsz ki. Kimerülten."

A közös munkánk során, mindezek feldolgozásra találnak, új Embert faragunk majd belőled. Fontos, hogy tudd, hogy mit hosszú évek alatt "sikerült" lerombolnod, azt nem lehet 1-2 alkalommal helyre hozni, idő kell hozzá. De főleg a Te türelmed, önmagadhoz, hogy ami felszínre kerül, és bizony fájdalmas is lehet, annak újratervezésénél a számodra élhető lehetőséget kell számba venni. Azt ami valóban  részeddé válhat, hiszen új "építőkockákat" teszünk a rossz helyére, s annak rögzülni kell benned, szokássá kell, hogy válljon.

A sikersztorik egyre csak bűvülnek.....a Tiéden is dolgozzunk? 

Mármarosi Melinda - párkapcsolati szakértő

Facebook: Társkereső és Párkapcsolati Kalauz