Egy hely, ahol a problémák megoldásra találnak.

Mármarosi Melinda - párkapcsolati szakértő

PÉCS
+ 36 20 9 262 303
parkapcsolatikalauz@gmail.com

Online társkeresés- miért fontos a jól kitöltött adatlap?

2014.10.26 17:26

A regisztráció után, a legelső, ami fontos, hogy mit árulunk el magunkról, tehát hogyan töltjük ki az adatlapot.

Sokan panaszkodnak, hogy nem írnak, nem is veszik észre őket, nem járnak sikerrel a randivonalon.

Képzeld el, hogy bemész egy boltba, és a sok portéka közül válogatnod kell. Mire figyelsz fel elsőként?

A csomagolás, a feltüntetett adatok, információk mind abban segítenek Neked, hogy a számodra legmegleleőbb árut vedd meg.

No így van ez a TÁRSKERESÉS adok-kapok játékábann is.

Akik még soha nem voltak fent online társkeresőn, kicsit talán fura ez a fajta nyelvezet, de hamar bele lehet jönni, s érdemes átgondolni, hogy mit is akarunk valójában.

Mi is a teendőnk.

Ismerkedj az oldal technikai részével...és ne add fel hamar...mert az ismerkedéshez idő kell, ez nem megy egyik napról a másikra. Szóval nyugi. 

Mivel semmi más lehetőséged nincs egyenlőre a sok funkció közül, csak az adatlapod, így a személyes kommunikáció egyenlőre kizárt, marad a jól kitöltött adatlapod.. Csak azzal tudod felhívni magadra a figyelmed. S a legelső körben ez a legfontosabb. A többi, hogy hogyan levelezz, hol randizz, s persze mikor, és kivel, még ezután következik.

 

Képi világunkban, ami nem csak itt, de minden hírdetésre érvényes - egy jól sikerült fotó lesz a figyelem felhívás. Kérdés az, mit akarsz magadból mutatni...tehát milyen céllal keresel párt.

Ha nagyon kihívó vagy..ne csodálkozz, hogy csak könnyed kalandra kellesz. De az sem megoldás, ha napcszemüveges a profilod, vagy elbújva állsz a bokor mögött, vagy kocsi előtt....s még ráadásul homályos is a kép. 

 

Ne legyél sablonos, merd felvállalni a saját egyéniséged, írj kedved szerint...csak ne idézz verseket, vagy mást...az már unalmas és elcsépelt.

Inkább keveset, de lényegre törő legyél - novellákat nem itt kell irni. 

Személyes adatokat ne közöld le, még az email címedet se, hiszen itt egy kicsit védve vagy - ráérsz majd kiadni magad, ha megéri az illető.

Sokan a Facebookon is bejelölik egymást, úgy, hogy még nem is találkoztak - hiba...várj még ezzel egy-két randi erejéig. 

Több emberrel is levelezhetsz egyszerre, hiszen itt még csak ismerkedsz, s ha netán szimpatikus is az illető, adj lehetőséget másnak is, mert ugye még nem találkoztatok....s a személyes találkozás sok mindent eldönt.

 

Fontos a rendszeren való szűrések beállítása is. Kor, lakhely, egzisztenciális helyzet, végzettség, gyerekek száma, családi állapot. Ne túl kicsire és ne túl hosszúra állítsd. 

A keresési feltételeket is gondold végig. Mi az a határ, amiben még jól tudsz mozogni....és egy kialakuló kapcsolat esetén még beépítheted az életedbe, pl. egy utazást, mert Nyíregyháza és Sopron között azért nem kevés az út, de ha időnként mondjuk hivatali dolgod miatt jársz, akkor persze érdemes ebben is gondolkodni. 

 

Egy szónak is száz a vége.....Te is egy portéka vagy, aki szeretné, ha valaki....jelen esetben a nagy "Ő" felfigyelne rá.

Próbáld magadat kívülről szemlélni.

Ha esetleg nem tudod helyesen kitölteni az adatlapodat, kérd szakember segítségét, nehogy az elindulásnál elszalaszd a lehetőséget,  a SZERELMET.

 

Mármarosi Melinda - párkapcsolati szakértő