Egy hely, ahol a problémák megoldásra találnak.

Mármarosi Melinda - párkapcsolati szakértő

PÉCS
+ 36 20 9 262 303
parkapcsolatikalauz@gmail.com

Női viselkedés, ami akadályozza a pártalálást

2023.09.19 11:51

Csodás emberekkel találkozom a tanácsadások, irodai társkeresői regisztrálások, vagy akár a klubfoglalkozások során. S most egy picit a Nőkre fókuszálnék.
Fantasztikus értékek és egzisztenciális helyzet, önálló életmód, csodás külső és otthon, s miegymás.
Utaztak, világot láttak, keményen dolgoztak, azért, amivel most büszkén állhatnak a világ elé. A dicséret részemről is kijár Nekik!
De.

Annyira megszokták már a Nők a küzdelmet, az erőfeszítést, az állandó készültséget, a harcot, a bármilyen helyzetben is ki kell állnom magamért, a mindig tökélesnek kell kinéznem/lennem, hogy egyszerűen nem tudnak és elfelejtettek KÉRNI.
Segítséget kérni: pl. a benzinkútnál, a boltban, a munkatársaktól, úgy általában, de nem csak a FÉRFIAKTÓL, hanem már senkitől sem. Megcsinálják egyedül, megoldják bármi áron is. Inkább WC-t szerelnek, bútort emelnek, festenek, bármit megbütykölnek és eszükbe sem jut egy pasit megkérni: "Tudnál nekem segíteni? Megköszönném, ha.........bla-bla-bla" S igen, tisztában vagyok vele, hogy akár egy válás, szakítás során, a gyerekekkel, vagy anélkül, de egyedül maradt Nők kénytelenek az életben maradás miatt a "nadrágot" felhúzni, és necces helyzetekben is feltalálni magukat. Nem könnyű. S ez valahogy magával hozza, hogy automatikusan belefeledkeznek a "felvett" szereppel, s mikor a Férfi betoppanna, nehéz visszatérni a nőies énükhöz. De az is tény, hogy a Férfiak is megváltoztak, elkényelmesedtek - akinek nem inge, ne vegye magára, - bár ez nagyon kemény társadalmi válság, nem csak kicsiny országunkban tendencia.
NA DE IDE HOGYAN FÉR BELE A FÉRFI???????? Hiszen nincs is rá szükség. S mikor szembesítem őket e ténnyel - csak néznek rám, hogy mi a fenének szóljak, mikor én is meg tudom csinálni. Én meg vissza - tényleg? Akkor mire is kell Neked a Férfi?
A mese itt nem ér véget, mert ezzel arányban elindul a boncolgatás, de önmagadnak válaszolj: Te mikor szólítottál le valakit - BÁRHOL - hogy segítségre lenne szükségem, nem értek hozzá, és megkérhetném, hogy .........
Imádom, hogy nő vagyok, hogy tudok kérni, bárhol, s tisztelem a férfi erőt, tudást, magát a férfi nemet és olyan jó ez a játék....mert ők meg élvezik a segítséget, hogy IGEN - SZÜKSÉG VAN RÁ. 

Mármarosi Melinda - párkapcsolati szakértő, Kettecskén Társkereső Iroda vezető