Egy hely, ahol a problémák megoldásra találnak.

Mármarosi Melinda - párkapcsolati szakértő

PÉCS
+ 36 20 9 262 303
parkapcsolatikalauz@gmail.com

Miért felejtettek el manapság a férfiak Férfiként, a nők Nőként viselkedni?

2014.12.04 16:04

Örömmel osztom meg egy magazin írását, mely egy Férfi tollából származik.....s főleg azért, mert őszintén olvashatjuk, igen szükség van a régi értékekre....de új formában. A Férfiak igenis vágynak arra, hogy Nő legyen mellettük, hogy udvarolhassanak, hogy szükség legyen rájuk. 

Mi változott meg az évek alatt? 

Hihetetlen, hogy amióta van internet, és az időnk nagy részében ott is beszélünk a barátainkkal vagy barátnőinkkel, egyszerűen elfelejtünk rengeteg dolgot, mintha az régen nem is lett volna így. Miért nem "divat" manapság hazakísérni a lányt egy randi után? Egyáltalán, miért nem tud a fiúk többsége randira hívni egy lányt? Hol marad az, kedves férfi társaim, hogy egy lánynak virágot vegyetek? Ennyire nagy dolog lenne bemenni a virágoshoz, és venni egy szál rózsát, miután mondjuk elmentél a haverokkal sörözni a féléves évfordulótok helyett? Nem hinném! Miért lett az divat, hogy azért versenyeznek a fiúk,(de sajnos manapság már a lányok is), hogy ki hány valakit csíp fel az adott buliban? Mitől gondolja minden férfi azt, hogy ciki, ha valaki romantikus? Mégis mi a rossz abban, ha megnézel a barátnőddel egy romantikus filmet, vagy csinálsz egy gyertyafényes vacsit?

 

És ti, nők, miért gondoljátok azt, hogy a férfiak mindig olyan magabiztosak? Mi is emberből vagyunk, mi is izgulunk egy randi előtt, és igenis tervezünk mi is. Miért kell a mai fiatal lányoknak játszmázni? Állandóan keresitek az igaz szerelmet, a herceget fehér lovon, ám azt nem veszitek észre, hogy ha folyamatosan úgy tesztek, mintha elérhetetlenek lennétek, nem segítetek a helyzeten, sőt. Minden lány ki van akadva amiatt, hogy a fiúk kihasználják őket, és csak a szex miatt fontosak nekik. Lehet el kéne gondolkodni, hogyha nem lennének ezek a taktikázós királylány jelenetek, akkor talán komolyan lehetne venni a dolgot veletek. Miért van az, hogy a lányok között egyre ritkább az olyan, aki tényleg nőként viselkedik, ergo tud főzni, romantikára vágyik, gondoskodik a másikról, és nem eljátsza az érzések nélküli "nagymenőt"? Ha egyszerűen nem értenek semmihez, akkor miért csodálkoznak, ha férfiak csak "arra" akarjuk őket? Totális hülyeségnek hangzik, de nem véletlen az se, hogy mi sokszor már nem is merünk megnyílni, mert a nők eljátsszák, hogy erre nekik nincs szükségük, bennük nincsenek érzelmek, elég ha csak átmennek és lerendezik a dolgot. De akkor miért van utána csodálkozás, meg a hiszti? Ezek után pedig teljesen jogos, ha az összes férfi bizalmatlan, és fél megnyílni, mert állandóan azzal találkozik, hogy ettől ő tulajdonképp tök ciki lesz. Olyan, mintha a mai világban egyszerűen elfelejtene mindenki őszintének lenni és önmagát adni. Pedig az tényleg sokat segítene. Mindenkinek! Forrás: Style Magazin

 

Mármarosi Melinda - párkapcsolati szakértő