Egy hely, ahol a problémák megoldásra találnak.

Mármarosi Melinda - párkapcsolati szakértő

PÉCS
+ 36 20 9 262 303
parkapcsolatikalauz@gmail.com

Kapcsolati válság

2023.09.19 12:39

Szar a házasságod, a kapcsolatod, de a gyerekek miatt maradtok tényleg együtt?????? Ez komoly???? Vagy akár a vagyon miatt? Most ezt kinek akarod beadni? Elhitetni, hogy ez így okés?
Tisztában vagyok vele, hogy e posztommal sok embernél kihúzom a gyufát, de nem véletlen vagyok szakértő, és merem leírni, amihez értek.
Tehát vannak kapcsolatok, melyeknél gond van. Ez normális. Olyan nincs, hogy minden, mindig problémamentes, mert az nem a valóság. Probléma volt, van, lesz - de akik képesek megoldani, tenni érte, azok a párok mindig egy szinttel feljebb lépnek a boldog kapcsolat lépcsőfokain.

Vannak gyerekek...és megannyi helyzet, ami feladat, megoldásra vár. Na de ha már nincs miért, kiért megoldani, már bele sem fogsz, ha már unod, ha már nem kívánod a párod, ha már inkább kifelé tekintesz és keresed a pillanatnyi örömöt, ha már csak a megszokás rabja vagy és azt hiszed, hogy a gyerekek miatt kell kapcsolatban meg a vagyon miatt maradni, akkor magadnak sem ismered be, mennyire puhány vagy. Sorry. Nyilván két ember kell, hogy a problémákat megoldjátok. Nem az anyós, az após, a szülők, a tesók, a barátok, a gyerekek, a főnök és egyéb általad vélt dolgok hibásak, hanem Te, aki nem uralod a helyzetet, nem vagy képes kiállni a saját magad érdekei mellett, nem kommunikálsz helyesen, nem döntesz, nincs célod....Soroljam még????
A gyerekek elképesztő kiszolgáltatottságban vannak miattatok, és tényleg azt hiszed, hogy ők nem vesznek észre semmit? Hogy azért mert "csendben" ölitek egymást, akkor nincs fogalma arról, mennyire szarul vagytok? Szerinte ez nekik jó? Tisztában vagy, hogy az úgynevezett "családi örökölt csomagját" vágod tönkre???? Mert Te, az életed, az ahogyan éled - a minta. Ezt akarod rápakolni?
Ha végképp menthetetlen a kapcsolat, akkor már inkább legyen válás, és szakítás és pont arra tanítod meg a gyerekeidet, hogy hogyan kell talpra állni, új életet kezdeni, társat találni, olyat - aki majd tisztel, szeret, aki elfogadja őket, akinek nem kín és nyűg a veletek való élet.
Remélem elgondolkodtató volt a poszt számotokra.....
Mármarosi Melinda - párkapcsolati szakértő