Egy hely, ahol a problémák megoldásra találnak.

Mármarosi Melinda - párkapcsolati szakértő

PÉCS
+ 36 20 9 262 303
parkapcsolatikalauz@gmail.com

Beszélünk a szexről? Mert mindenki másképp csinálja.

2015.03.25 08:44

Éljünk normális - minőségi és mennyiségi - szexuális életet, no de mennyi az annyi?

 

Igen, fontos a testiség, nem kicsit, de ne kezdjük már a "főétellel", mikor még épp csak ismerkedünk. Komoly kapcsolatra vágyóknál okoz ez nagy problémát. Végre összetalálkoznak egy számukra potenciális alannyal, minden jónak tűnik, én meg jó messzire elzavarom őket a lakásuk ajtajától, pedig már több hónapja, ne adj isten évekig tartó szex nélkül tengődnek, s majd lekaparják a falat, csak már végre gyűrhessék a lepedőt. Miért? Mert egy kicsit "beszélgessünkből" lesz a "most de azonnal" légyott és ezzel ugrott is a komoly kapcsolat esélye, bármennyire is mondjuk, hogy a férfi és nő egyenlőségben van. A fenét. A mai férfiak még mindig - ebben a témában - konzervatívan gondolkodnak, s persze "amit szabad a jupiternek, azt nem szabad a kisökörnek". Ez van hölgyek. Na de mikor nyissunk ajtót? Ha csak szex kell, azonnal, felesleges minden céco. Ha komoly kapcsolatot szeretnél, akkor szép lassan, nem hajt a tatár. Ja hogy majd szét szed az ideg? Most magyarázzam el, mire való a kezed? Komoly kapcsolatnak EGY RÉSZE a szexualitás, de NEM CSAK az. Tehát hosszabb távra gondolkodva rengeteg dologban kell közös nevezőre jönnötök.

 

S van már kapcsolat, házasság?
Normális az, amit Ti kellemesnek, izgatónak, kielégítőnek tartotok. A hálószoba ajtón túl bármi megengedett. Ki tiltaná meg, hogy neccharisnyában szexi vadmacskát játssz, vagy tejszínhabért rohanjál a közértbe az esti játékhoz? Ha bemelegítésnél gerjesztő videóra van kedvetek - hajrá. De ha a párodat leped meg a munkahelyén ebéddel és desszertnek magadat szolgálod fel? Csak a főnök meg ne tudja.
A gond akkor van, ha nincs szex, s férfi és nő párkapcsolatban baráti viszonyt folytat, testiség nélkül. Ezzel az erővel a szomszéddal is összeköltözhetnél. Ez alól persze kivétel, mikor valamely okból ÁTMENETILEG nem üzemeltek: betegség, gyermekvárás - születés, munkahely váltás miatti stressz helyzetek, családi gondok, időskori problémák, stb. Ne legyél durci, ne odázd el a kicsi dolgokat, mert abból csak még nagyobb lesz. Beszélj, beszélj, beszélj, mielőtt belép a harmadik. Ha régebb óta vagytok együtt, dobd fel valami újjal a megszokott együttléteket. No nem kell azonnal a káma szutrát betéve tudni, de egy intim shopban vett játékszer, vagy csak "elviszlek édes wellnesselni" pont tökéletes. A lényeg, hogy vigyél be az intim együttlétekbe valami újat, mást, eltérőt, kicsit titokzatosat, izgit, különlegeset, se vedd elő a spontaneitásodat.

Jó lepedőgyűrést - szerelemmel, szeretettel átitatva!


Mármarosi Melinda - párkapcsolati szakértő
Gyere és tarts velünk a Társkereső és Párkapcsolati Kalauz Facebook oldalán is.