Egy hely, ahol a problémák megoldásra találnak.

Mármarosi Melinda - párkapcsolati szakértő

PÉCS
+ 36 20 9 262 303
parkapcsolatikalauz@gmail.com

Bakik a TÁRSKERESÉSBEN!

2015.07.21 16:39

Az emberek párkapcsolati szokásai között vannak párhuzamok, melyek sajnos pont hogy sikertelenné teszi a társkeresőket, mint sem közelebb vinné a szerelemhez, és legfőképp a társ felé. Nos. Az egyik baj, ami pont, hogy kapkodás útjára visz, majd elég hamar a feladáshoz.

Hosszú évek teltek el társ nélkül. Lehet ez beletörődés, kudarc, családi drámák, gyerek körüli mizéria, pereskedés, bármi. Szinte megszokássá vált az egyedüllét.  A rosszul értelmezett spirituális gondolkodás miatt, „majd az élet úgy is intézi nekem”, „úgy is meg van írva, én addig türelmesen kivárom” hosszú idő telik el anélkül, hogy bármit is tettek volna a szerelem megteremtése ügyében. S itt is két irányzat figyelhető meg. Vannak, akik ettől függetlenül nagy baráti társasággal rendelkeznek, élnek, csak nő, vagy pasi nincs az ágyban….évekig, vagy ha netán lenne is, csak „egyéjszakás” kalandra kell. A rosszabb viszont az, akik teljesen elszigetelődnek, elmagányosodnak, beszűkül az életterük, nincsenek kimozdulások, batárok, nap, mint nap ugyan az a mókuskerék.

S lőn világosság – egyszer csak, azonnal TÁRS KELL. Belekezdenek egy őrült iramba, be akarják pótolni az elmulasztott élet adta lehetőségeket, s a görcs, hogy KELL a társ, még jobban elűzi a másikat. Mert hiszed vagy sem, de ÉREZHETŐ. Főleg a férfiak futva menekülnek egy ilyen nőtől, mert a szabadságuk pillanatok alatt köddé válik majd. Ugyanis bekapcsolódik a társfüggőség, mert ha végre van kapcsolat, akkor azzal akarnak majd minden programot élvezni. Barátok? Hobby? Ugyan már.

S mi van azoknál, akik rengeteg időt töltöttek el egy nagyon rossz kapcsolatban?  S bár régóta tudták, hogy a kapcsolat menthetetlen, de mégis maradtak „langyiban”. Már az elején is érezték, valami nem stimmel, hogy nincs igazi szeretet, szerelem, de biztonságra pályáztak. Mégis csak jó valakihez tartozni. Jujjjj! Az ilyen kapcsolatból jövők egy ideig bizonytalanok, nem is igazán tudják mit és kit keresnek. A saját életük rendbe tétele nélkül vajmi kevés sikerrel fognak járni. S ha ezt a bizonytalanságot, szomorúságot, félelmet, kiégést viszik bele az új kapcsolatba, mire is számíthatunk újra?

Bármi is vezetett oda, hogy MOST TÁRSAT KERESEL – vedd elő a tudatos énedet, mert a boldog párkapcsolat nagy munka. Az is hogy megtaláld a párod, az is, hogy megtartsd.

Sok sikert a szerelem útjain!

Mármarosi Melinda - párkapcsolati szakértő

Facebook: Társkereső és Párkapcsolati Kalauz