Egy hely, ahol a problémák megoldásra találnak.

Mármarosi Melinda - párkapcsolati szakértő

PÉCS
+ 36 20 9 262 303
parkapcsolatikalauz@gmail.com

Amire gondolsz, az valósul meg. De min is jár a fejed?

2015.09.24 18:15

Hiányzik egy társ? Hiányzik valami, valaki az életedből? Tehát min is agyalsz állandóan? A hiányon…….

Mi lenne, ha változtatnál a gondolkodásodon? S mondjuk az elvárásaid, a negatív szemléleted helyett, megtanulnád értékelni azt, ami van. Minden embernek van mit szeretni magán és az életében. Akár, hogy szerető emberek vesznek körül, van barátod, cuki kis otthonod, esetleg egy jó kis autód, bicajod, bármi. Még egy dögös piros cipőnek is lehet örülni. Tehát induljunk ki abból, hogy ha úgy igazán, de tényleg, szemügyre veszed a szépségeket, jóságokat, az emberi értékeket magad körül, már nem a hiányra fókuszálsz. Jó ok, épp nincs melletted MÉG a párod. De mondta valaki, hogy nem is lesz? Lesz. Hiszel benne? MAGADNAK VÁLASZOLJ! Remélhetőleg hiszel, és bízol magadban. S ha ezt megspékeled a türelemmel, a kitartásoddal és nem otthon gubbasztasz, lesz is TÁRS-SZERELEM-BOLDOGSÁG.


Nézd meg azokat az embereket, akik SIKERESEK:

  • Egy pillanatig sem kérdés számukra, hogy amit fejben elképzeltek, vagy célként kitűztek maguknak, ne sikerülne.
  • Minden nap tesznek, ha még csak egy picit is, azért, amit szeretnének elérni.
  • Optimistán gondolkodnak.
  • Nem a hiányra gondolnak, hanem előre elképzelik, szinte valóságban megélik, amire fókuszálnak. Ha még eleinte szükséged van rá, agykontrolozz, meditálj, beszélj az ismerőseidnek róla, vagy állj a tükör elé és mond ki mosollyal az arcodon, jelen időben megfogalmazva, amire vágysz.

Amint nem az elégedetlenség beszél belőled, úgy formálódik át kisugárzásod, lesz időd magaddal és a jövőddel foglalkozni. Ne érdekeljen, ki mit mond, mennyire néznek bolondnak azért, amit meg szeretnél valósítani, magasról tegyél rá. Bocsi – de ez fontos volt. Nem önzőség magadat előtérbe helyezni, a vágyaidat, az álmaidat. S lehet lesz, akinek nem lesz ínyére. Sőt még talán le is beszél: „Ugyan már, te hiszel még a szerelemben?” „Annyi lökött van a társkeresőkön, tényleg oda akarsz felregisztrálni?” „Azt hiszed, hogy két gyerekkel találsz még magadnak pasit?” „Nincs is gyereked, majd a csaj kölkét akarod nevelni?” Ugye elég volt….legalábbis nekem igen. Pont az ilyen negatív dolgokat ENGEDD EL A FÜLED MELLETT, és csak arra fókuszálj, ami rólad szól.

Nem ördöngösség – csak pozitív gondolkodás és hit kérdése. Te is így gondolod?

Mármarosi Melinda - párkapcsolati szakértő