Egy hely, ahol a problémák megoldásra találnak.

Mármarosi Melinda - párkapcsolati szakértő

PÉCS
+ 36 20 9 262 303
parkapcsolatikalauz@gmail.com

A molett nő már nem is NŐ?

2016.02.14 19:37

Elképesztő, hogy még mindig nem tudjuk elfogadni a másságot! Bochkor Gábor legutóbbi írása, gondolom nem csak nálam verte ki a biztosítékot. Amikor valaki ily módon véleményez másokat, ott mi is lehet a baj? Talán nézzünk az ember mögé, mert a kinyilatkozások háttérében mindig a saját én hiányossága rejtőzködik.

Az ember mióta él, ősidők óta, mind a vallás gyakorlásában, mind a nézetkülönbözőségük által, a politikai beállítottságából, földrajzi helyzetéből, családban betöltött szerepe miatt, ahány nyelvet beszél, stb. EZERNYI FÉLE lehet. El tudjuk fogadni, hogy MÁSKÉPP gondolkodunk? Nos - ezek szerint nem. S nem csak hogy képtelenek vagyunk tudomásul venni, hogy mindenkinek MÁS jó, de az elfogadás MÉG MINDIG akadozik. Munkám által, a személyes ismereteim során is tapasztalom, hogy ebben a konkrét témában is, a férfiak, a más gondolkodásukból kifolyólag imádják a nők különbözőségét. Hogy barna, hogy szőke, hogy magas, hogy alacsony, hogy izmos, hogy nincs melle, hogy husis, hogy dús keblekkel van megáldva, hogy határozott, hogy oltalmazásra vágyik, hogy van gyermeke, hogy még nincs, hogy vezető beosztásban dolgozik, hogy inkább otthon - a tűz melegét őrzi. A NŐ nem a korától, súlyától, magasságától, észbeli tudásától válik nővé, hanem már eleve így születik. De kérdem én, mindenki szeretne Bochkor Gáborunk édese lenne? Ugye nem? :) Kedves hírességünknek inkább el kellene gondolkodnia, hogy az önelfogással milyen kapcsolatban van, mert úgy néz ki, nem kötött vele szoros barátságot. Aki elfogadja magát olyannak, amilyen, köszöni jól van, az egy percet sem foglalkozik a másik ember milyenségével, mert tudja, hogy a másság, a különbözőség GYÖNYÖRKÖDTET. 

Egy molett, életvidám nő, a telt idomaival hihetetlen mértékben lehet szexi, bájos, elbűvölő, kívánatos HÖLGY, akikért férfiak milliói bomlanak, s majd meg vesznek, hogy egy ilyen csoda legyen mellettük. Kívánok minden NŐNEK - vékonynak és husisnak - boldog létezést és szerelmes perceket!

Mármarosi Melinda - párkapcsolati szakértő