Egy hely, ahol a problémák megoldásra találnak.

Mármarosi Melinda - párkapcsolati szakértő

SZEKSZÁRD
+ 36 20 9 262 303
parkapcsolatikalauz@gmail.com

Egyedül neveled gyermeked? 
Olykor előjönnek a problémák és nincs kivel megbeszélni? Szeretnél egy támogató közösség tagja lenni, ahol segítséget kapsz és még barátokra is találhatsz?
2018. november 12-én, 17,00 órakor indul Szekszárdon az első klubfoglalkozás, ahová nagy szeretettel várunk Téged is.


Ha van az ismerőseid között is, akik hasonló cipőben járnak, hozd el magaddal!

Bővebb információért, hívj vagy írj!

Az eseményről itt olvashatsz bővebben: Egyedülálló Szülők Klubja Foglalkozás

Mármarosi Melinda - klubvezető & párkapcsolati szakértő

Egyszülők Szekszárd

 

Az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány egy olyan hézagpótló kezdeményezés, melynek létjogosultsága elengedhetetlen. Sajnos Magyarországon kb. 300.000 családból hiányzik egy szülő, s ezekben a családokban több mint félmillió gyereket nevelnek. Hatalmas szám. A 2005 évben megalakult alapítvány célja, hogy segítsen, felkaroljon, konkrét eszközökkel és szakemberekkel, klubokkal, egyénre szabott tanácsokkal, mert hisz sok esetben nincs kihez fordulni. Magyarországon 2018 tavaszán az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával létrejött Budapesten az Egyszülős Központ. 

Pécs után, a második városban SZEKSZÁRDON is elkezdődnek a klubfoglalkozások. A klubfoglalkozás célja, hogy közösséget formáljon, hogy érezzék a klubtagok: NINCSENEK EGYEDÜL. Az önfejlesztő klubfoglalkozások alkalmával tematikusan feltérképezzük a tagok problémáit, és különböző módszereket és technikákat is elsajátíthatnak majd. A klub tagjai is ötletelhetnek, mire van szükségük a foglalkozások alalmával.  Felkutatjuk a helyi szociális és mentálhigiénés szakembereket és azon segítségeket, melyekkel egyéni problémáikra választ és segítséget kaphatnak. Terveink között szerepel majd egy-egy kirándulás, házon kívüli összejövetel, s hogy a klub tagjai egymást megismerve, barátságokat kössenek. 

 

Egyszülős Klub Szekszárd - Egy hely, ahol közösségben, barátok között segítséget kapsz!

 

Várunk minden egyedülálló szülőt: Anyukát és Apukát!

 

Mármarosi Melinda - klubvezető és párkapcsolati szakértő 

 

Új szórólapunk